Oferta Speciala Dubai 2014 - Ultimele locuri Oferta Speciala Dubai 2014 - Ultimele locuri Oferta Speciala Dubai 2014 - Ultimele locuri

 

 

 Ultimele 4 locuri pentru plecare din 12. 02. 2014.

Taxa de viza este GRATUITA -  oferta valabila pana la 31.01.2014.

Emiratele Arabe Unite este o federatie formata din sapte emirate suverane, dintre care cele mai importante sunt Dubai si Abu Dhabi – ultima gazduieste capitala federatiei. Emiratele Arabe sunt dominate de desert, in acelasi timp insa este o tara a peisajelor cu contrast, de la dunele de nisip care inspira calatorul la oazele bogate, de la muntii stancosi la campiile fertile si plaje intinse cu nisip fin.

Emiratele Arabe Unite, una dintre destinatiile turistice care se dezvolta cel mai repede din lume, are toate ingredientele necesare pentru o vacanta de vis: soare, nisip, mare, sporturi, o cultura traditionala care fascineaza turistul si un mediu sigur si primitor.
Dubai este centrul de afaceri si turistic din orientul apropiat, al doilea oras ca marime (700.000
locuitori) din Emiratele Arabe Unite, având capitala la Abu Dhabi. Dubai este numit si orasul contrastelor, unde palatele modernele de sticla coexista cu casele vechi si desertul de la marginea orasului. Pentru europeni reprezinta o lume exotica, unde traditiile au un rol la fel de important ca si cele mai moderne nouta si realizate prin cea mai recenta tehnologie. Dubai este un oras modern si bogat, unde localnicii îsi pastreaza cu mândrie obiceiurile si traditiile si au un respect deosebit fata de vizitatori. Hotelurile de lux, plajele cu mare cristalina ofera un sejur relaxant, bazarul de aur, de argint si de textile ofera produse diversificate cumparatorilor.

 

 

Hoteluri disponibile

Pret/persoana in dbl.

Cassells Al Barsha 4*

619 euro

Auris First Central 4*

641 euro

*Al Ghurair Rayhaan by Rotana 5

814 euro

Movenpick Bur Dubai 5*

873 euro

Categorie camere – standard room

 

Servicii incluse

7 nopti cazare

Mic dejun

catering la bord (chicken sandwich)
bilet avion compania Fly Dubai (Emirates) Bucuresti-Dubai-Bucuresti (ZBOR DIRECT)

transfer aeroport-hotel-aeroport

 
SERVICI NEINCLUSE:

taxa de viza (80 euro/pers)
taxe de aeroport 145 euro/pers

asigurarea medicala de calatorie

asigurarea storno

excursii optionale

serviciile de masa si bauturile care nu sunt incluse in program (suplimente HB)

pat suplimentar pentru copii (se va oferi la cerere, contra cost)

Oferta Speciala Dubai 2014 - Ultimele locuri Oferta Speciala Dubai 2014 - Ultimele locuri Oferta Speciala Dubai 2014 - Ultimele locuri Oferta Speciala Dubai 2014 - Ultimele locuri Oferta Speciala Dubai 2014 - Ultimele locuri Oferta Speciala Dubai 2014 - Ultimele locuri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...