Oferta Speciala Seniori 2014 - Lisabona Oferta Speciala Seniori 2014 - Lisabona Oferta Speciala Seniori 2014 - Lisabona

 

LISABONA PENTRU SENIORI SI NU NUMAI!

FARA SUPLIMENT PENTRU NON-SENIORI !

Tarif de la 385 euro/persoana

Lisabona, capitala si cel mai mare oras al Portugaliei este situata pe coasta de vest a tarii, la oceanul Atlantic, fiind totodata cel mai vestic oras-capitala din Europa. Orasul are un climat meriteraneean, influentat de pozitia sa la ocean, avand zile insorite pe tot parcursul anului. Verile sunt calde si uscate, cu temperaturi medii de 26 – 29 grade Celsius, scazand pana la 18 grade pe timpul noptii, iar iernile sunt ploiase si reci, cu temperaturi ce variaza intre 6 si 18 grade Celsius.
Lisabona este un amalgam arhitectural, intalnindu-se constructii cu influente apartinand diferitor stiluri: romanic, gotic, baroc, portughez traditional, modernist si post modernist.

 

DATE DE PLECARE PRIMAVARA 2014 - TARIF / PERSOANA


FEBRUARIE  03, 10, 17, 24                                      

 

385 EURO

MARTIE 03, 10, 17, 24, 31                                      
APRILIE 07, 17, 24, 28
MAI 05, 08, 12, 15, 19, 22, 26, 29                                      

415 EURO

 

Servicii incluse :

6 nopti cazare cu demipensiune in Hotel Pestana Cascais 4*

Taxa de bagaj (1 bagaj de cala max. 25 kg /persoana si 1 bagaj de mana max. 10 kg /persoana)
Bilet de avion Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, compania TAP Portugal
Transfer aeroport – hotel – aeroport
 1 pahar cu vin si 1 pahar cu apa la masa
Tur panoramic al orasului Lisabona
Asistenta locala in limba romana

 

Servici neincluse:

Taxele de aeroport in valoare de  95 euro /persoana

Asigurarea medicala si asigurare storno

Orice alte servicii sau excursii care nu sunt mentionate la servicii incluse

 

EXCURSII INCLUSE:

 

TUR PANORAMIC AL ORASULUI LISABONA*

Fondata cu mai mult de 20 de secole in urma, construita pe dealurile aparute ca niste promontorii de-a lungul malurilor raului Tejo, Lisabona reprezinta unica destinatie din lume ale carei plaje isi scalda nisipul fin in apele Atlanticului. Dincolo de stralucirea acestor latitudini, Lisabona se distinge astazi prin amprenta lasata de-a lungul secolelor de arhitectura manuelina, din care remarcam cu precadere cladiri precum Turnul Belém si Manastirea Jerónimos, astazi parti importante ale patrimoniului mondial.

 

EXCURSII OPTIONALE :

 

Excursie Costa Estoril, Cascais, Sintra si Cabo da Roca

 

Aproape de Lisabona, cu un climat bland care se mentine pe tot parcursul anului, o atmosferă sofisticata si plina de viata, cunoscuta ca sediu al regilor, Coasta Estoril este denumita  ,,Riviera portugheza”. Plajele cu nisip fin se intind de la gura estuarului Tejo de-a lungul coastei Cascais.

Regiunea va invita in zilele insorite la aventura prin dunele Guincho, la descoperirea prospetimii peisagistice a Sintrei si a Mafrei, la relaxare in atmosfera cosmopolita a regiunii Cascais si la viata nocturna si agitata oferita de  Cazinoul Estoril. De la Atlantic si pana spre Lantul Muntos Sintra, domina vegetatia luxurianta a Parcului Natural Sintra – Cascais, atat de atragatoare pentru iubitorii de ecoturism. Pe final vizitam si Cabo da Roca, punctul cel mai vestic al Europei continentale, ce vegheaza maret intraga regiune.

 

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata : aprox 5 h

Tarif: 35 euro /adult si 25 euro /copil

 

Excursie in Lisabona

 

De la Vasco de Gama la zorii noului mileniu, mereu suprinzatoarea Lisabona, orasul celor 7 coline ce constitue adevarate puncte de belvedere asupra raului Tejo si a caselor pitoresti, diverse ce ne uimesc cu celebrele azulejos trebuie vizitat neaparat incepand cu localitatea Belem ce se afla la doar 3 km de oras.

In Belem vom vizita Manastirea Ieronimilor, cel mai impresionant monument arhitectual in stil manuelin, panteon regal ce adaposteste de asemenea si mormintele navigatorului Vasco de Gama si cel al poetului National Luis de Camoes. Optional putem vizita si Muzeul Calestilor regale, unic in Europa. Pe malul raului Tejo ne asteapta si turnul din Belem si Monumentul Descoperitorilor. Vizitam mai apoi centrul istoric al capitalei lusitane incepand cu Piata Comertului, casa ministerelor publice si a numeroaselor institutii de stat, unde vom admira impunatorul Arc de Triumf de unde porneste Via Augusta, artera pietonala a cartierului Baixa (zona joasa).

In Baixa se face remarcata silueta liftului Santa Justa, proiectat de unul din discipolii lui Gustave Eiffel, cu ajutorul careia se poate urca in cartierul Chiado unde se afla ruinele Manastirii do Carmo. De cealalta parte a cartierului Baixa se inalta Alfama, cel mai vechi cartier al orasului, acolo vom vizita Catedrala din s.XIII-lea cunoscuta sub numele de La Se. Continuam din apropierea Garii Rossio pe Bulevardul Libertatii, Champs Elyse al Lisabonei, catre Piata Marques de Pombal, fauritorul cartierului Baixa, de unde ne vom indrepta catre orasului noului mileniu

 

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata : aprox 8 h

Tarif: 35 euro /adult si 25 euro /copil

 

Excursie la Fatima si Obidos

 

Situat la numai 142 km nord de Lisabona, Fatima este unul dintre cele mai importante altare catolice din lume dedicate Fecioarei Maria. Sanctuarul de la Fatima saluta anual milioane de pelerini si turisti din intreaga lume. Faima acestei sarbatori se datorează aparitiei Fecioarei Maria unui grup de tineri ciobani.

Pe parcursul lunilor de pelerinaj, procesiuni cu torte aprinse sunt conduse de cardinali si episcopi pana in piata Cova de Iria unde o capela a fost construită si in care se presupune ca Fecioara Maria si-ar fi facut aparitia.

Pe partea opusa a pietei se ridica Marea Bazilica, construita in stil neo-clasic, avand un turn central care se inalta la 65 de metri, a carei construcție a debutat in 1928. Bazilica gazduieste mormintele a doi dintre cele trei vizionari care au asistat la aparitia Facatoarei de Minuni.

Intrat sub tutela primului rege al Portugaliei in 1148, in urma indepartarii ocupatiei maure din zona, Obidos este o cetate medievala si sat fortificat in care patrunzi, la fel ca in vremurile de demult, prin poarta de sud frumos pictata in alb si albastru a Bisericii Sfanta Maria, fondata pe ruinele unui templu vizigot si datand din perioada renasterii. Flori de caprifoi se revarsa de la fereastrele caselor varuite in alb de-a lungul strazilor inguste si intortocheate. Restaurante, magazine, si cafenele ocupa spatii ale caror caracteristici arhitecturale se intind de-a lungul secolelor.

Satul Obidos detine secole de istorie in interiorul zidurilor sale. Cu un patrimoniu vast de arhitectura religioasa si vestigii istorice si monumentale, orasul de regi si regine a fost in alte vremuri, locul de preferinta pentru odihna.
Castelul Óbidos este menționat ca una din numeroasele minuni ale Portugaliei.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata : aprox 7 h

Tarif: 45 euro /adult si 35 euro /copil

 

Excursie la Evora si degustare de vinuri in crama

Evora - un oras superb ce merita vazut, cu biserici monumentale, piete istorice, case varuite in alb si strazi medieval. Orasul este inclus pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO datorită prezervării foarte bune a centrului orașului vechi, care încă este înconjurat de zidurile medievale și a unui mare număr de monumente ce datează din perioade istorice diferite, ce includ și un templu roman.

In drum spre Evora vom vizita su crama Monte da Ravasqueira. Cele 11 podgorii din Monte da Ravasqueira sunt asezate dupa modelul pe care francezii il denumesc ‘’terroir’’. Vom explica intreg procesul dupa care vom merge in vinaria dotata cu tehnologie de ultima generatie inspirata dupa modelul Napa Valley din California. Tot aici avem inclusa si o degustare de vin.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana, degustare de vinuri. Durata : aprox 7 h

Tarif: 45 euro /adult si 35 euro /copil

 

Pachet 4 Excursii ( Costa Estoril, Fatima, Porto si Evora) :

159 Euro / Adult si 119 Euro / Copil 2 – 11.99 ani

Pachet 3 Excursii Costa Estoril, Fatima si Evora) :

105 Euro / Adult si 75 Euro / Copil 2 – 11.99 ani

 Oferta Speciala Seniori 2014 - Lisabona Oferta Speciala Seniori 2014 - Lisabona Oferta Speciala Seniori 2014 - Lisabona

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...